• Groot assortiment
  • Gratis bezorging in heel Nederland vanaf € 100

Paardrijbroek kopen

Bent u van plan om binnenkort een dames of heren paardrijbroek te kopen? Bij Ruitersport de Vlashoeve in Koewacht vindt u prachtige paardrijbroeken die zowel praktisch als comfortabel zijn. Deze kunt u eenvoudig online bestellen, maar het is zeker aan te raden om onze winkel te bezoeken. Onze winkel heeft namelijk een uitgebreider assortiment. Bovendien krijgt u dan persoonlijk advies van onze deskundige medewerkers over de paardrijbroek die u het beste kunt kopen.

We beschikken over een eigen zadelservice

Alles op het gebied van dressuur, recreatie en springen

Krijg met ons een goedingerichte stal en weide

Alle rijkleding bekijken

Een gepersonaliseerde dames of heren paardrijbroek kopen

Het kopen van een goede dames of heren paardrijbroek zorgt voor optimaal comfort bij het paardrijden. Daarnaast zijn onze paardrijbroeken erg stijlvol. Met een paardrijbroek van Ruitersport de Vlashoeve in Koewacht ziet u er altijd verzorgd uit. De broeken die wij verkopen zien er zo netjes uit, dat u ze zeker als wedstrijdbroek kunt gebruiken. Verder heeft u bij ons de optie om uw dames of heren paardrijbroek te laten personaliseren. Als u bijvoorbeeld een tekst, een logo of uw naam op uw paardrijkleding wilt laten drukken, dan verzorgen wij dit voor u. Wilt u er meteen een goede cap bij aanschaffen? Ook deze vindt u in onze winkel in Koewacht.

Breed assortiment producten voor uw paard

In onze winkel in Koewacht kunt u overigens meer dan alleen een paardrijbroek voor uzelf kopen. U kunt bij ons ook terecht voor verschillende producten voor uw paard, waaronder:

Welke paardenspullen u ook besluit te kopen, ze zijn net als onze paardrijbroeken van de hoogste kwaliteit.

Bekijk ook alle producten voor uw paard

Kom langs en bekijk het ruime assortiment

Ziet u uzelf al wegrijden in een prachtige dames of heren paardrijbroek uit onze winkel? Het assortiment is uitgebreid, dus u vindt zeker een broek die bij uw stijl past. Kom langs bij Ruitersport de Vlashoeve in Koewacht en bekijk het aanbod zelf. Heeft u vragen over de mogelijkheden bij het bedrukken van uw paardrijkleding? Of wilt u meer weten over onze andere paardenspullen? Bel dan naar +31 (0) 85-7441130.