• Groot assortiment
  • Gratis bezorging in heel Nederland vanaf € 100

Bucas Smartex

Bij Ruitersport de Vlashoeve Koewacht vindt u de prachtige producten van Bucas Smartex. Dit merk produceert hoogwaardige beenbeschermers, zadeldekjes en verschillende soorten paardendekens. Bescherm uw paard tegen de regen, kou en verwondingen met deze kwalitatieve accessoires. Want u wilt toch ook dat uw trouwe paard beschermd op stal of in de wei staat?

We beschikken over een eigen zadelservice

Alles op het gebied van dressuur, recreatie en springen

Krijg met ons een goedingerichte stal en weide

Alle rijkleding bekijken

Innovatieve paarden-accessoires van Bucas Smartex in Koewacht

De paardendekens en andere producten van Bucas Smartex zijn met zorg samengesteld. Daarnaast innoveert het merk continu en komen ze steeds weer met nieuwe hoogwaardige accessoires voor de ruitersport. Als u een deken of beenbeschermers van Bucas Smartex bestelt, bent u er zeker van dat u een modern product van goede kwaliteit koopt. Ons assortiment is uitgebreid, dus u vindt zeker geschikte dekens, zadeldekjes of beenbeschermers voor uw trouwe paard.

Kom langs voor vrijblijvend advies

Als u in onze winkel in Koewacht uw Bucas Smartex producten koopt, krijgt u vrijblijvend advies van onze medewerkers. Ieder paardenras heeft zo weer zijn eigen behoeften. Onze deskundige medewerkers informeren u, als u dat wenst, welke Bucas Smartex dekens en beschermers het best passen bij de behoeften van uw paard. Dus kom langs in onze winkel of bestel de producten in onze webshop. Wilt u meer weten over deze en andere paardensport accessoires die wij verkopen? Bel dan naar +31 (0) 85-7441130.

Bekijk ook alle producten voor uw paard